preskočite
  Postoje li duhovi u nama?

  U trenucima kada nam padne nivo raspoloženja, kada smo depresivni, napeti, puni brige ili tuge, ili kada se prepustimo nekom poroku ― koga ili šta privlačimo u svoj život?

  Po nekada se dešava da radimo stvari koje nisu dobre. Često su nelogične, povređujuće, bez smisla, a nekada i sa lošom namerom. To je splet jakih nagona koji su prisutni unutar nas, a koji mogu da budu posledica nervoze, nezadovoljstva, stresa, trauma, kompleksa i raznih oblika problematičnih psihičkih stanja. Često je prisutan alkohol ili neki neumereni porok. Kada se emituju tako niske frekvencije kroz niske pobude i negativna emocionalna stanja, u našem energetskom telu se otvara portal za prolaz duhova i raznih negativnih bića koja koja se nastanjuju u našem umu i telu. Preko mozga, koji je samo posrednik, deluju na takav način da mislimo da su misli koje imamo naše, kao i reakcije koje iz toga slede. Među tim, te misli nisu naše, kao što nisu ni reakcije. Naše telo je u takvim slučajevima posednuto od strane duhova koji se hrane našim negativnim osećanjima. Zbog toga kroz naš nagon, misli i dela, stvaraju okolnosti koje dovode do problema, svađa, sukoba, raskida, laganja, varanja, zlostavljanja, ponižavanja, odbacivanja i sličnih pojava. Oni nas teraju da budemo neko drugi, da budemo ono što nismo. Oni su „duhovi u nama“.

  Napad na zdrav razum

  Većina nas je podložna ovakvim energetskim napadima koji mogu da budu – manje ili više – uporni. Manje uporni se aktiviraju sa vremena na vreme, pa izazivaju i donose sve one stvari koje sam naveo. Mogu da nas posedaju jedan ili više duhova u različitim fazama i raspoloženjima. U trenucima kada osobi padne nivo raspoloženja, kada je depresivna, napeta, puna briga ili tuge ― eto njih. Privukli ste ih takvom frekvencijom i samo napravili još veći problem. Na vas se tada zakači jedan ili više duhova koji isisavaju vašu energiju, pa postajete stalno umorni, iscrpljeni, bezvoljni i lenji. To je samo podloga za dalje propadanje. Ono nekada može da traje godinama u povremenim fazama, tako da ne primetite da je to u pitanju. To obično pripišete nekim problemima, slabom bioritmu ili imunitetu, nekim lošim okolnostima. Među tim, istina je da se tu nalazi „nešto“ što nas samo više nagoni na loša dela, kao i padanje sve dublje u nezadovoljstvo i loše psiho-fizičko stanje. Mnogi pomisle da je u pitanju crna magija koja ima slične simptome, ali nije. Postoji jasna razlika u proceni da li je osoba napadnuta crnom magijom ili je u njoj duh. Sve ove stvari utiču i na druge ljude kod kojih se provociraju određena osećanja i reakcije. To dovodi do daljih problema. Postoji i drugačiji vid posednutosti koji nema za cilj da crpi energiju osobe koju poseda, već od onih koji su sa njom u bliskom kontaktu. Ta osoba je nekada manje odgovarajuća da padne u loše raspoloženje, ali je dobar provodnik da oko sebe izazove loše stvari, pa duh onda uzima energiju od drugih ukućana. Takve primere sam imao priliku mnogo puta da vidim. Čovek je posednut nekim duhom koji ga prisiljava da pravi puno problema, a onda njegova žena, deca, roditelji ispaštaju i emituju niske frekvencije kojima se duh hrani.

  Ko je u njegovoj glavi?

  Jedna mlada žena je imala problem sa mužem. Imali su dvoje dece koja su išla u osnovnu školu. Stalno je bio odsutan od kuće. Tokom poslednjih godinu dana je počeo da se menja prema njima. Od skladne zajednice, ta zajednica se pretvorila u prava mentalna mučenja. Puno je putovao zbog posla. Svakodnevni poslovni ručkovi su doveli do toga da je alkohol postao gotovo svakodnevna rutina. Malo je spavao, stalno je bio zauzet, dosta je bio umoran, pa mu je polako padao imunitet. Postao je nervozniji, a onda je malo promenio svoje ponašanje. Prvo je počeo da prekoreva svoju suprugu, da je optužuje za stvari koje nije radila, za neverstvo tokom njegovih putovanja. Sve to pred decom koja su često gledala ovakve scene. Žena nije mogla da se opravda od silnih optužbi bez bilo kakvog razloga. Jednostavno je osećao nagon da je stalno napada, ponižava, vređa, da je naziva ružnim imenima. Nešto nije bilo u redu sa njim. Onda bi neko vreme sve bilo u redu, kao da je drugi čovek.
  Među tim, čim bi ponovo ušao u svakodnevnicu posla, alkohola, verovatno i drugih žena, počeo je energetski da slabi, jer je takav život vrlo iscrpljujuć. Onda bi prema svojoj porodici osećao odbojnost. Vikao bi, pretio bi, nasilno bi se ponašao. Počeli su da ga se plaše. Sukob bi nastao bez bilo kakvog razloga: od sitnice bi pravio dramu. Sa vremenom je postao nepodnošljiv. Sa obzirom na činjenicu da je, astrološki gledano, bio laka meta za duhove, jednostavno se neko biće zakačilo za njega i počelo je da kroz njega živi. To biće je delovalo na takav način da se čovek osećao kao da su te misli i te potrebe njegove. Jednostavno se poistovetio sa onim šta je doživljavao u sebi. Energija mu je bila drugačija, pogled opasan, sve mu je smetalo i postao je prilično nasilan. U jednom trenutku, dok smo pričali, ona je rekla: »Izgleda kao da je neko drugi u njemu. Osećam kao da nije on, kao da je neko drugi u njegovom telu«. Nije znala koliko je to bilo tačno. Ona je to rekla tek toliko da dočara kolika je njegova promena, a, u stvari, bila je u pravu. U njega se uselio duh koji ga je terao na sve te stvari. Nisu znali šta da rade.

  Znaci posednutosti

  Imao je Neptuna (duh) u 1. Kući (on) u znaku Škorpije (nadprirodno, posednutost) u lošem aspektu sa Saturnom (teret, dug, karma) u 7. Kući (brak, drugi ljudi) prema kojima je bio usmeren. Sa obzirom na to da je bio rođen tokom pomračenja Sunca, svest mu je bila simbolično „ugašena“. Sve je to bilo u znaku Device, gde su se nalazili retrogradni Merkur i Pluton koji predstavljaju mrtve, odnosno duhove. Ovo sazvežđe je bilo aktivirano u trenutku dok je prelazni (tranzitni) Saturn bio u Strelcu (2015. godina) i aktivirao je sve ovo. To je bio neki duh osobe iz njegovog ranijeg života prema kome je ostao dužan. Sada se taj duh vratio da ga poseda i tako da uništi njega i njegovu porodicu. To je bio njegov neprijatelj koji je čekao period za osvetu. Sa obzirom da je Pluton u njegovom horoskopu bio retrogradan, verovatno ga je nekada ubio. Zato se vratio da se osveti. Imao sam prilike, mnogo puta, da vidim kako duh zbog osvete prati nekog kroz život i čeka odgovarajući trenutak da se zakači za njegovu auru. Ovde se upravo to desilo. Kada sam joj rekao o čemu se radi, delovalo je kao da nije mnogo iznenađena. Bila je uverena da se nešto slično dešava. Među tim, pitanje je bilo šta sada da radi? To ne sme da mu pominje, a – ako mu ne objasni – on neće da pristane da sarađuje oko oslobađanja sebe od napada. Bez te saradnje i njegove volje, teško je da se tako nešto izvede. Može da ima polovičan efekat, da mu bude bolje, ali da u celosti nestane je jako teško ako on ne učestvuje u energetskom čišćenju. Odlazak u crkvu i slično ovde ne daje ni kakav uspeh, jer se to, u glavnom, ni kada nije pokazalo kao uspešno. U ovakvom slučaju mora da se prođe kroz poseban program sa određenom ritualnom praksom, da bi duh napustio njegovo energetsko polje.
  Drugi primer je devojka od sedamnaest godina koja je u jednoj svojoj fazi imala ozbiljna iskustva sa duhom koji ju je posedao. Sve ovo se dešava u sadašnjem vremenu. Oba slučaja su iz Beograda, nisu bila u pitanju neka daleka odredišta, pa ni događaji koje neko samo prepričava...

  Baba mi ne dâ da spavam

  Devojka je bila „vukovac“ u osnovnoj školi. U srednjoj školi je odlično krenulo. Prva i druga godina ― odlična. Bila je primer celom odeljenju. Ne samo zbog ocena, već i u ponašanju. U trećoj godini je odjednom postala nešto što niko nije mogao ni da zamisli. Stalno loše ocene, katastrofalno ponašanje, bežanje iz škole, više nije vodila brigu o sebi, nije se doterivala kao pre, delovala je zapušteno. Bila je izuzetno lenja, nije htela ništa da radi po kući. Nije učila. Samo bi spavala i svađala se. Kroz neko vreme je ušla u loše društvo i postajala sve gora. Niko nije mogao da je prepozna: od lenje i primerne devojke je tokom dva meseca postala neuredna, nasilna i problematična devojka. Roditelji su pokušali da urade sve što je bilo u njihovoj moći, ali rezultat je bio suprotan. Vodili su je i kod psihologa, ali se stvari nisu poboljšavale. Nije htela više da ide na seanse. Duboko u sebi je patila, ali kao da toga nije bila svesna u celosti. Tako ju je opisala njena majka. Pomisli su da je pubertet, ali to ni kako nije moglo da bude. Tako drastične promene se ne dešavaju u pubertetu. Ona je u pubertet ušla dve godine pre ovih dešavanja i nije bilo ni približno ovakvih promena. U pitanju je bilo nešto drugo. Ona više nije bila ona. Njen problem je počeo kada je prelazni Pluton (mračne sile, mrtvi, duhovi) ušao u njenu 4. Kuću (porodica, mesto stanovanja). To je bilo tokom njene 16. godine. Sa obzirom da je tu imala Mesec u konjukciji sa Neptunom, Uranom, Marsom i Merkurom, ovo područje je bilo osetljivo. Mesec (žena), u Jarcu (starija/mrtva) u 4. Kući (kuća) mogao bi da pokaže na duha neke starije žene koji se pojavljuje u kući. Pitao sam šta se dešavalo tokom njene 16. godine. Žena je rekla da su se tada preselili u drugi stan koji su kupili. Rekla je da su osetili neku negativnost, ali da je mislila da će da se navikne na novi prostor. Među tim, taj prostor je počeo da utiče na sve, a najviše na njenu ćerku koja je u dva navrata tvrdila da često sanja neku babu koja je proganja. Plaši je i zbog toga, po nekada, ne može da spava. Videla je prikaze u sobi, čula glasove... Odmah mi je bilo jasno. Pitao sam da li je ćerka opisivala babu (Mesec) kao mršavu i sedu (Jarac) obučenu u crno (Jarac) sa čudnim izrazom lica (Uran). To je slika aspekata Meseca u konjukciji sa Uranom u Jarcu u 4. Kući. Kaže da je baš takvu ćerka opisivala. Predpostavio sam o čemu se radi. Ipak, hteo sam da se posavetujem sa Tarotom, pa sam uradio jedno otvaranje koje bi mi prikazalo stanje u kući, kao i to šta se tu dešavalo pre nego što su se uselili u taj prostor. Polako se otvaraju sledeće karte: Kraljica Pehara, Smrt, Mesec, Obešen Čovek, Kula, Desetka Mačeva, Princeza Mačeva i druge. Kada se ovo prevede znači da je u toj kući umrla (Smrt) starija žena (Kraljica Pehara), jer je bila jako bolesna (Obešen Čovek), puno se namučila u krevetu (Desetka Mačeva). Ostala je vezana za taj prostor, nije volela što se neko tu uselio i počela je da poseda (Mesec) devojku (Princeza Pehara) da bi unela nesklad u tu porodicu, „hranila“ se njihovom patnjom, a onda bi ih naterala da odu. Devojka je, zbog astroloških preduslova koje je ispunjavala, bila najviše otvorena za posednutost, tako da je ona bila glavni kanal kroz koji duh vrši svoje aktivnosti. Rekao sam ženi da žive sa duhom starice u kući. Ona se preplašila. Trebalo je da odemo do stana i napravimo razodkrivanje sa viskom, rašljama, što smo za nekoliko dana i uradili. Dok sam proveravao prostor, primetio sam da je devojka spavala u sobi gde je baba umrla i to čak na vrlo istom mestu. Njen krevet je bio postavljen na isti način kao što je bio postavljen i babin krevet. Zbog toga je, između ostalog, devojka bila najviše na meti. Sa ovim energijama, kao i horoskopom koji opisuje celu ovu situaciju, trebalo je detaljno da se sprovede energetsko čišćenje prostora i devojke, uz još neke druge stvari. Za dve nedelje se situacija u celosti popravila. Baba se više nije pojavljivala, a devojka je bila ona stara. Spavala je mirnim snom. Rekla je da je podpuno bila nesvesna i da su nagoni bili kao neka sila koja je delovala iz unutra na nju. Iako se seća svega šta je radila, ni na koji način ne povezuje sebe sa tim. Jednostavno je u tom periodu živela sa suženom svešću koju je samo registrovala, ali nije mogla ništa da odlučuje. Srećom, sve se završilo dobro. Devojka sada normalno živi. Ima puno sličnih primera koji nam se dešavaju, a da nismo svesni da neko drugi utiče na njih. Kada upadnete u neke problematične situacije, zapitajte se da li su vaše misli stvarno vaše i da li je reakcija koju ste izveli stvarno vaša. Takođe, kada se neko drugi odjednom promeni i postane nešto što nije, zapitajte se da li kroz njega deluje neka druga sila i da li postoji neka poruka koju neko želi da nam pošalje. U svakom slučaju, živimo u multi-dimenzionalnom svetu, gde se frekvencije našeg sveta ukrštaju sa frekvencijama drugih svetova. Po nekad jedan može da utiče na drugi. Ako znamo da ovakve stvari postoje, neće da nam bude teško da ih razumemo i da ih protumačimo. Ako imate neke osetljive aspekte, budite pažljivi na neobična iskustva. Ako počnete da menjate osećanja, ponašanje, navike i unutrašnje snage bez nekih velikih razloga i uzroka, možda ste kandidat da proživite neko paranormalno iskustvo. Ako ne vi, možda neko od vaših ima čudno ponašanje i ne liči na sebe. Uvek imajte na umu da postoje bića koja mogu da utiču na nas i da manipulišu nama. Uvek je u pitanju krađa naše energije, osveta, ili samo zlo. Što pre shvatite da vaši problemi ne dolaze od vas, da ste meta energetskog manipulisanja, lakše ćete da se izborite sa čudnom silom koja vas poseda. Shvatićete da su često „duhovi u nama“.
  

  Trostruki Mesec (Privezak)

  3.000 R. S. D./30 €

  Veštičije Kamenje

  3.000 R. S. D./30 €